S POČETKA KARIJERE

Prepoznajete li ovog zgodnog dugokosog mladića

18.08.2016 u 22:56

Bionic
Reading

Giuliano je na svom Facebooku objavio fotografiju s početaka svoje pjevačke karijere koja je izazvala pravo oduševljenje njegovih fanova. Fotografija je to iz vremena kad je svirao u splitskom rock bandu Zippo i s njim putovao na gitarijadu u Zaječar, u doba dok je još imao dugu kosu

'Dakle, dobio sam fotku iz 1989-e s neznanim junakom (mislim da je iz Rijeke) isto iz nekog demobenda. Pretpostavljam da je slikano na putu za neku gitarijadu. Valjam se od smijeha', napisao je Giuliano pored fotografije na kojoj je vidno dobro raspoložen i zagrljen s nepoznatim glazbenikom kojem pokušava ući u trag i s kojim bi volio ponovno stupiti u kontakt.

Ta je fotografija iz Giulianovih rokerskih dana izazvala lavinu pozitivnih komentara njegovih fanova i prijatelja.
'Isti si Richie Sambora'; 'frizura ti je prva liga'; 'mladost - ludost, ali i radost'; 'kralj bio i ostao'; 'ljubav moje mladosti'; 'fenomenalan stil oblačenja'; 'Giuliano, super ti stoji, a tek duga kosa', samo su neki od njih.

Pjevač se rado sjeća tog vremena kad je s ostalim mladim splitskim bendovima svirao po gitarijadama i održavao brojne koncerte po rock-klubovima.
'Bilo je to vrijeme mladosti, ludila, rock'n'rolla. Tandrkali smo okolo po festivalima i baš nam je bilo lipo', ispričao nam je.

Trenutno je u Splitu gdje je, kaže, na prisilnom godišnjem odmoru jer je njegov bend morao prekinuti ljetnu turneju. Naime, prije nekoliko dana, nakon koncerta u Koločepu, gliser s bendom doživio je nesreću u kojoj je klavijaturistu Željku Šparmajeru ozlijeđen kralješak. Udarili su u val, a kako je klavijaturist bio na provi, najteže je prošao te je ostao u dubrovačkoj bolnici.

'Malo odmora dobro će mi doći. Vjerojatno ćemo morati naći zamjenu, ali najvažnije je da se Željko što prije oporavi. Svi mu želimo svako dobro', poručuje Giuliano.