DEBEO I ĆELAV

Prepoznajete li ovog holivudskog ljepotana?

06.10.2015 u 11:22

Bionic
Reading

Jedan od najvećih zavodnika Hollywooda, Matthew McConaughey proćelav je, ima višak kilograma, ima krive zube, bore i odjeven je kao da se posvađao s modom. Obožavateljice ovog slavnog Teksašanina nemaju razloga za brigu – nova frizura samo je perika, a na ovu transformaciju pristao je, naravno, zbog nove uloge u filmu 'Gold'

Slavni oskarovac u filmu 'Gold' tumači tragača za zlatom Kennyja Wellsa koji izgledom nimalo ne nalikuje na poznatog holivudskog ljepotana.

Film režira Stephen Gaghan, a radnja prati život biznismena koji udružuje snage s geologom Michaelom Acostom, kojeg glumi Edgar Ramirez, s kojim odlazi u Indoneziju u potrazi za zlatom. Snimanje je počelo u lipnju, a premijera je najavljena za iduću godinu.

Četrdesetpetogodišnji glumac nedavno je izjavio kako svoj režim prehrane i vježbanja prilagođava projektu na kojem radi. Publici je poznat po svojim transformacijama. Prije ozbiljnih uloga u seriji 'True Detective' te filmovima 'Mud' i "Dallas Buyers Club', glumio je likove u horor filmovima i romantičnim komedijama.

U sretnom je braku sa 33-godišnjim brazilskim modelom Camilom Alves. Vjenčali su se 2012. nakon šest godina veze, a imaju troje djece, sedmogodišnjeg Levija, petogodišnju Vidu i trogodišnjeg Livingstona.


Matthew McConaughey izgleda neprepoznatljivo u filmu 'Gold'


Za ulogu u filmu 'Dobri dileri iz Dallasa' prošle godine dobio je Oscar


U filmu 'Vuk s Wall Streeta' glumio je s Leonardom DiCapriom


U filmu 'Sahara' pokazao je isklesano tijelo


S Camilom Alves u braku je tri godine