BRYCE DALLAS HOWARD

Predstavljamo novu Victoriju u 'Pomrčini'

09.02.2010 u 08:51

Bionic
Reading

Nakon što je Rachelle Lefevre po mnogima nepravedno ispala iz glumačke postave trećeg nastavka sage 'Sumrak', na njezino mjesto uskočila je puno poznatija glumica Bryce Dallas Howard. Tko je zapravo ova talentirana crvenokosa Amerikanka koju nekad nazivaju i novom Nicole Kidman?

Iako je službeni razlog nepojavljivanja Rachelle Lefevre u trećem dijelu sage 'Sumrak' glasio 'kolizija u rasporedu snimanja', neki tvrde kako su producenti zaključili da im za Victoriju treba jače glumačko ime od kovrčave tridesetogodišnje Kanađanke.

Bryce pamtimo po ulogama u 'Ženi iz vode', 'Zaselku', 'Terminatoru 4', 'Book of Love' i 'Manderlay', a ova 28-godišnja prirodna crvenokosa glumica s velikim entuzijazmom je prihvatila angažman u popularnoj vampirskoj filmskoj priči i tumačit će opasnu vampiricu Victoriju koja je upravo u 'Pomrčini' jedan od glavnih pokretača radnje.

  
Bryce Dallas s tatom Ronom Howardom

 

'Po meni je 'Pomrčina' najbolja knjiga cijelog serijala. Zbilja sam sretna što sam se našla u toj cijeloj priči jer sam dobila priliku raditi sa sjajnom mladom ekipom. Victoria je vrlo zanimljiv karakter. Jako je privlačno igrati negativca, a Rachelle je postavila ljestvicu vrlo visoko kada je riječ o interpretaciji Victorije', kazala je Dallas i dodala da će 'Pomrčina' obilovati dosad neviđenim akcijskim prizorima.

Iako su mišljenja fanova bila podijeljena te su mnogi bili nezadovoljni što atraktivna Rachelle odlazi, kolege su se o 28-godišnjoj Bryce Dallas Howard vrlo pozitivno očitovali.

Najuzbuđeniji zbog nove članice filmskog seta je bio Jackson Rathbone (Jasper Hale).

'Bryce je nevjerojatno talentirana, a uz to je i prelijepa. Nažalost, o njoj samo mogu sanjati, ona je nedostižna za mene', požalio se tom prigodom Rathbone.

Na njegovu žalost, kao i za mnoge njezine obožavatelje, ova atraktivna crvenokosa glumica je nekoliko godina u sretnom braku s glumcem Sethom Gabelom.

Osim što je za svog životnog partnera odabrala glumca i sama dolazi iz glumačke obitelji – njezin otac je poznati glumac i redatelj Ron Howard ('Apollo 13', 'Genijalni um'), mama je scenaristica, a stric i djed također dolaze iz tog okruženja.

'Moj tata je redatelj, a mama scenaristica i logično je bilo za pretpostaviti da ću i ja završiti u toj industriji, ili barem raditi u umjetničkom okruženju', kaže Bryce, a srednje ime Dallas dobila je po gradu u kojem su je roditelji začeli.

Mlada glumica kaže da joj nimalo ne smetaju tračevi da uloge na filmu dobiva zato što je 'kći Rona Howarda'.

'U ovom poslu ima puno zavisti. Uvijek će se naći netko tko će nešto prigovarati. To nije ništa čudno', zaključila je Bryce.

Za sebe kaže da je odrasla u skladnoj obitelji pod jakom kontrolom te da je pomalo naivna. S osamnaest godina Bryce je otišla studirati glumu na Sveučilište u New Yorku. Tamo je upoznala Natalie Portman s kojom je i danas dosta bliska.

Uspjela je lako dobiti uloge na Broadwayu, a njezina prva veća uloga je bila u filmskom hitu 'Zaselak'. Nedugo potom mlada glumica je počela dobivati više angažmana, a njezine glumačke izvedbe zaslužile su odlične ocjene, stoga ne sumnjamo da će svoj posao u 'Pomrčini' odraditi besprijekorno, u što ćemo se moći uvjeriti 30. lipnja 2010.