NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Recenzijom T-Mobile INmusica do Exita'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.09.2009 11:25
  • Objavljeno 10.09.2009 u 11:25
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Pravilnik natječaja 'Recenzijom T-Mobile INmusica do Exita'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja šalju kratki tekst na temu Kako mi se svidio T-Mobile INmusic festival, a o pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Martina Uzelac (sadržaj), Nikola Filipčić (promocija) i Mirela Hegediš (promocija). Dodijelit će se ukupno jedna (1) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?

Prijavom e-mailom na adresu tportal@tportal.hr s osnovnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona) zajedno s kratkim tekstom na temu 'Kako mi se svidio T-Mobile INmusic festival. Svatko ima pravo sudjelovati s maksimalno dva teksta.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 30. lipnja - 5. srpnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 6. srpnja 2009.

4) Nagrade

Ukupno se dijele dvije (2) festivalske ulaznice za Exit festival koji će se održati 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, za jedan (1) najbolje ocjenjeni rad.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja pošalju e-mail na tportal@tportal.hr

Maksimalna dužina teksta je 1000 znakova zajedno s razmacima.

Tportal.hr može i smije koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi