CURA IZA IMENA

Poznati pohrlili na dokumentarac o Amy Winehouse

12.02.2016 u 01:03

  • +4

Poznati na premijeri dokumentarnog fima Amy, o pjevačici Amy Winehouse

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav MIletić/PIXSELL

Bionic
Reading

Od smrti pjevačice Amy Winehouse prošle su četiri godine, a njeni obožavatelji i dalje ne mogu vjerovati da njihove glazbene dive osebujna glasa više nema. U kinima se od sutra počinje prikazivati dokumentarac ove glazbenice, a sinoćnja zagrebačka premijera u Avenue Mallu privukla je mnoge njezine poklonike

Pjesme Amy Winehouse nepresušan su izvor inspiracije generacijama pjevača koje tek kreću u svoju glazbenu avanturu, a neke od njih u kratkom su razdoblju postale pravi evergrini.

Daniela Trbović, Branka Krstulović, Mario Petreković, Filip Dizdar i Ivana Delač Đolo rado slušaju pjevačicu i danas, a s obzirom na to da su njezini veliki fanovi, nikako nisu željeli propustiti sinoćnju premijeru dokumentarca o njezinu životu.

Najava dokumentarca 'Amy - cura iza imena'


'Amy - cura iza imena' prikazuje dosad neviđene snimke i neobjavljene pjesme britanske pjevačice i prikazuje dvije priče: u jednoj se govori o odnosu glazbenice i njezina oca, a u drugoj je prikazan njezin glazbeni put.

Za ovaj uradak u svijetu vlada velik interes, a mnogi su ga kritičari već proglasili jednim od najboljih britanskih dokumentaraca.

Više slika pogledajte u fotogaleriji.