BORNA, OLJA I GINA

Poznate kameleonke i povratak u lude osamdesete

13.10.2016 u 12:37

Bionic
Reading

Što znači eksperimentirati u modi, najbolje znaju Borna Kotromanić i Olja Vori koje svojim novim imidžem nisu razočarale ni ove jeseni. Borna je od fatalne plavuše postala crnka s uvojcima, Olja se odvažila na afro frizuru, a ništa manje zanimljiva nije ni pjevačica Detoura Gina Victoria Damjanović

Najveće modne kameleonke u Hrvata uvijek imaju svog asa u rukavu. Kao i dosad, najjači ima Borna Kotromanić koja je pokazala najviše hrabrosti kad su modni eksperimenti u pitanju. A i oni životni. Nakon plavuše Borna je opet odlučila biti 'divna crna žena'.

Pohvale na račun nove boje kose i mladenačkih uvojaka na Instagramu nisu izostale, a uz novi imidž došlo je i novo prezime. Kako to biva kod Borne, boje su u modi najbolji začin, a crna kod nje jedino dolazi u obzir kad je čipka u pitanju. 'Život je kao eksperiment. Što više eksperimenata, to bolje za vas', stara je mudrost, a gospođa Kotromanić očito je uvijek ima na umu.

Uvijek je intrigantna u svojim modnim eskapadama i Splićanka Olja Vori, supruga rukometaša Igora Vorija, koja je iznenadila sve prisutne sinoć novom raskošnom frizurom. Zna Olja kako biti u centru pažnju i svima podići obrve, a tako je bilo i jučer na modnoj reviji eNVy rooma.

Pjevačica Benda Detour krenula je u istom smjeru, tako da ni njezina nova afro frizura nije prošla nezapaženo.

#loveelfs #couture #lace #čipka

A photo posted by Borna Kotromanić (@theborna) on

#onthego #gledamekrajičkomoka

A photo posted by Borna Kotromanić (@theborna) on

Za fotografije Borne Kotromanić ustupljena su jednokratna autorska prava