VITKA LINIJA I OSMIJEH

Povratak Leonarde Boban u velikom stilu

23.10.2015 u 10:30

Bionic
Reading

Nakon što se više od godinu dana distancirala od javnosti i posvetila sebi i obitelji, 44-godišnja Leonarda u posljednjih tjedna dana nije propustila dva društvena događanja vezana uz njoj drage ljude i njezinu modnu prošlost

Prošla godina za Leonardu Boban bila je jedna od najtežih u životu, no čini se da se 44-godišnja bivša modna dizajnerica, a danas ugostiteljica, napokon oporavila od životnih udaraca i zdravstvenih problema. Tome je prošlog tjedna svjedočio i veliki osmijeh na njezinu licu na 80. reviji Zlatne igle na kojoj se pojavila bez pratnje. Samo sedam dana poslije, ove srijede Lea je bila jedna od najbolje raspoloženih gošći velikog rođendanskog slavlja svoje prijateljice Suzy Josipović Redžepagić u disko klubu Sokol.


Leonarda u društvu Matije Vuice ove srijede u klubu Sokol

U lipnju ove godine pojavila se i na Fashion Weeku u zagrebačkoj kavani Johann Franck i to točno godinu dana nakon hospitalizacije zbog neuroloških problema. U prosincu 2014., na 20. godišnjicu braka, Lea se bila suočila s još jednim životnim udarcem kad joj je suprug slučajno pregazio stopalo. Oporavak je dugo trajao, no Lea je pokazala da se s puno optimizma, volje i snage svaka bitka može dobiti.

S obzirom na česta poslovna putovanja svog supruga, a posljednje je bilo početkom ovog tjedna u Milanu gdje Zvone Boban već godinama radi kao komentator Sky Italia, Lea je ta koja se potpuno posvetila brizi o petero djece. Osamnaestogodišnja Marija, 14-godišnji Gabriel, desetogodišnji blizanci Marta i Rafael te petogodišnja Ruža, uvijek naglasi Lea, njezino su najveće životno veselje.


U lipnju ove godine na Fashion Weeku


Prošlog tjedna na 80. obljetnici Zlatne igle

384957 ,336967 ,329541 ,329359