NOVI DOKAZI?

Ponovo otvorena istraga o smrti Kurta Cobaina

21.03.2014 u 09:39

Bionic
Reading

Slučaj smrti Kurta Cobaina ponovno se istražuje jer su se pojavili novi dokazi

Istraga ipak nije službeno otvorena već se slučaj samo nanovo pregledava, objavio je KiroTV

Smrt frontmena legendarne Nirvane koji je pronađen mrtav prije 20 godina u svom domu u Seattleu još je predmet mnogih rasprava.
 

'Otvorili smo dosje i sve nanovo pregledali, no nismo uočili ništa što nam je možda prethodno promaklo, nikakve nove informacije', rekao je glasnogovornik tamošnje policije Renee Witt, a prenosi Seattle Times.

KiroTV ranije je objavila kako je policija našla nove dokaze. Navodno je riječ o oštećenim nestalim fotografijama koje bacaju sasvim novo svjetlo na slučaj. Fotografije su predane policiji, a neće biti pokazane javnosti dok se slučaj ne pokrene.

Cobain je pronađen nađen mrtav 8. travnja 1994. Pucao si je u glavu, a obdukcija je pokazala da je u tijelu imao smrtonosnu dozu heroina.

Inače, Nirvana će 10. travnja dobiti svoje mjesto u Kući slavnih rock 'n' rolla zajedno s grupom Kiss, Peterom Gabrielom, Hall and Oatsom, Catom Stevensom i Lindom Rondstadt

Povodom svečanosti Nirvanina ulaska u Kuću slavnih, grad Hoquiam u američkoj saveznoj državi Washingtonu proslavit će 10. travnja kao 'Dan Nirvane'. Iako Hoquiam nema veze s Nirvanom ili Cobainom, pokojni frontmen živio je jedno kraće vrijeme u tom gradu, udaljenom svega šest kilometara od rodnog mu Aberdeena.