MALA ELIZABET

Ponosna mama Iris Rajčić pokazala tek rođenu kćer

16.06.2016 u 07:07

Bionic
Reading

Bivša splitska manekenka kćerkicu je rodila početkom lipnja, a prvu fotografiju njezine jedinice, koju je dobila s 14 godina mlađim nogometašem Markom Livajom, objavila je jučer na svom Facebook-profilu

Postati mama prvi put poseban je osjećaj, uvjerila se u to i bivša manekenka, Splićanka Iris Rajčić. Koliko je sretna, dovoljno govore postovi na njezinu Facebook-profilu i fotografije tek rođene bebice. Prvo dijete, Iris i njezin 14 godina mlađi odabranik, nogometaš Marko Livaja koji igra za talijanski klub Empoli, nazvali su Elizabet.


Djevojčica stara 11 dana postala je centar svijeta svojih roditelja. Zahvaljujući disciplini Iris se već 11 dana nakon porođaja pohvalila besprijekornom linijom. Par trenutno živi u Italiji, no to će zasigurno biti samo jedna od stanica kamo će ih odvesti Markov sportski angažman. Prije godinu dana živjeli su u Rusiji kojoj se Splićanka, također, dobro prilagodila. A kad je o vjenčanju riječ?

'Udaja će doći, ne opterećujem se... Hoću li jednog dana imati svoju obitelj? Nadam se da hoću. I nekoliko malih pačića da mi hodaju uz nogu. Pa koja žena ne bi to voljela i željela? Obitelj je sve. Svetinja. Tako su me odgajali i ne mogu nikako drukčije razmišljati. Ipak je moja mama Sinjanka, a tu nema šale, ako me razumijete', rekla je Iris prije godinu dana za Jutarnji list.