TAYLOR LAUTNER:

'Pomrčina' će oduševiti fanove

29.06.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Taylor Lautner koji u sagi 'Sumrak' igra Jacoba Blacka, uz Roberta Pattinsona ima zasigurno najveću vojsku fanova, a mladi glumac najavljuje da će 'Pomrčina', treći nastavak sage 'Sumrak' biti najuzbudljiviji film iz tog popularnog filmskog serijala

'Zbilja sam bio uzbuđen zbog snimanja 'Pomrčine', jer je to moja najdraža knjiga iz sage 'Sumrak'. Zato sam imao i velika očekivanja vezano uz taj film. No kad sam ga pogledao, bio sam potpuno pod dojmom. Redatelj David Slade je zbilja obavio odličan posao. Ima taj osjećaj za mračnu stranu i akcijske scene. Mislim da će i fanovi biti jako, jako zadovoljni', rekao je 18-godišnji Launter.

Taylor kaže da se tek nakon što je dobio ulogu Jacoba upoznao s planetarno popularnim knjigama Stephenie Meyer te da je postao hard core sumrakomanijak.

'Mislim da se obožavateljima sviđaju Stepheniene knjige baš zbog tih likova koji su razrađeni do najsitnijih detalja. Osim toga, mnogi se na neki način mogu poistovjetiti s njima, a autorica je čitatelje zaintrigirala tom neobičnom ljubavnom pričom', priča Lautner.

Kad se radi o njegovom liku, Taylor kaže da mu je jako zabavno glumiti vukodlaka Jacoba jer on ima svoju vedru, ali i mračnu stranu. Osim toga, objašnjava da su vukodlaci vrlo povezani te da mu se sviđa taj njihov osjećaj grupe.

'Lik Jacoba malo je sazrio u odnosu na prijašnja dva filma, no on još uvijek odrasta', otkriva Taylor dodajući kako se ljubavna drama između tri glavna lika još više zahuktava u ovom trećem filmu po redu.

'U 'Pomrčini' su sva tri lika zajedno cijelo vrijeme. Taj odnos je bilo vrlo zanimljivo prenijeti na film', kaže on.

Mladi glumac najavljuje da će film biti najbolji dosad te da se cijela glumačka ekipa trudila ne iznevjeriti povjerenje fanova.

'Obožavatelji su nas stalno podržavali. Želimo ispuniti njihova očekivanja i ne razočarati ih. Zanimljivo je da nitko nije ni pomišljao da će nakon prvog filma nastati takva euforija oko sage 'Sumrak', rekao je Taylor o filmu 'Pomrčina' koji u naša kina stiže ovoga tjedna, točnije 1. srpnja.