TONY I DUBRAVKA CETINSKI

Pomoć obitelji koje su u požaru sve izgubile i veliko srce

15.10.2016 u 11:36

Bionic
Reading

Kada su prije tri dana mediji objavili strašnu vijest da su u zagrebačkom Savskom gaju u požaru potpuno izgorjela dva stana, da su krov nad glavom izgubile dvočlana i četveročlana obitelj, među prvima su reagirali supružnici Tony i Dubravka Cetinski, koji su posjetili nesretne ljudi te im nesebično pružili pomoć


Dvije zagrebačke obitelji ostale su bez krova na glavom usred požara koji je zahvatio njihove stanove. U obiteljima od kojih se jedna smjestila u susjedstvu, druga izvan naselja, jedna je osoba lakše ozlijeđena. Ta je vijest iskreno potresla Tonya Cetinskog, našeg najpopularnijeg pop pjevača, i njegovu suprugu Dubravku. Nije im trebalo dugo da stupe u kontakt s obiteljima koje su usred vatrene stihije ostale bez svega. Kako doznajemo jučer su se naoružani namirnicama, loncima, Converse tenisicama i ruksacima za školu, televizorom uputili prema Remetincu gdje su prijateljima unesrečenih obitelji predali stvari potrebite za život.

Nije ovo prvi puta da su Tony i Dubravka Cetinski pokazali svoje veliko srce, da reagiraju. Kada su prije dvije godine nezapamćene poplave poharale Hrvatsku, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu Tony je otkazao svoj nastup u Düsseldorfu te se sa suprugom Dubravkom uputio u Županju, u jedno od najvećih prihvatilišta za stradale u poplavama. Nakon Županje, pomagali su i u Dubravkinim rodnim Vinkovcima. Pjevač je s prijateljima i suradnicima prikupio osnovne potrepštine, a na svom profilu na Facebooku pozvao je sve koji mogu pomoći da to i učine.

Do izjave Tonya Cetinskog nismo uspjeli doći. Veliki humanitarac, kakav je oduvijek bio, uvijek je spreman pomoći ljudima u nevolji ali nikada nije želio javno govoriti o svojim lijepim djelima. Od bliskih prijatelja glazbenika doznali smo tek da sve što radi, radi iz srca. Kako u muzici tako i u pomaganju koji želi potaknuti i druge da učine - isto!