SAVJETI BORNE RAJIĆ

Pomama Hrvatica za Balmainom poput razdiobe brašna u 2. svjetskom ratu

06.11.2015 u 12:50

Bionic
Reading

U svom novom videozapisu Borna Rajić dotakla se nedavnog modnog događaja u Hrvata na kojem su okorjele modne ovisnice bile spremne i nogu slomiti samo da se dočepaju nekog komada iz nove kolekcije Balmain X H&M

'Jučer sam preživjela ekskluzivno predstavljanje Balmainea u H&M-u. Bila sam u šoku jer prije nisam nikad bila na ekskluzivnom predstavljanju kolekcije H&M-a s potpisom slavnih dizajnera i nisam imala pojma kako to izgleda. Uglavnom, pretpostavljam da su tako u doba 2. svjetskog rata izgledale razdiobe brašna, šećera i kruha. Vjerujem da su se ljudi s istom glađu mahnito gurali da dođu do osnovnih životnih potrepština, kao što je jučer bilo pitanje opstanka dohvatiti se nečega iz Balmaineove kolekcije.'

Osvrnula se i na razliku u građi Hrvatica i Francuskinja te kako se to zajedno s kulturnim razlikama odražava na njihov modni stil. Za razliku od Hrvatica, koje su više i krupnije građe te sklonije izazovnijim odijevanju, Francuskinje su sitne, a uz to više opsjednute mršavošću te većina njih stane u veće dječje veličine.

'Kad uđete u francusku ljekarnu, trećina prostora je posvećena dijetnim proizvodima. Opsjednute su time da su mršave i zaista morate povećalom tražiti debelu Francuskinju. One su njegovane, ali zaziru od korektivnih anti age tretmana poput botoksa i filera, i mršave te s nonšalantnošću, šarmom i ponosom nose svoje godine i bore jer smatraju da se iza toga krije određena količina životnog iskustva koja nosi znanje, tehnike i draži, a što nužno ne ide uz mladost. Kod njih je puno veći naglasak na šarmu i karakteru nego na vanjskom izgledu’, ističe Borna.

Što je jedan od najvećih aduta Francuskinja, provjerite u novom Borninom videu:

https://www.youtube.com/watch?v=uV8L0gR_NDU


Sljedeću videosnimku Borninih beauty i lifestyle savjeta tportal će ekskluzivno objaviti 20. studenog. Ako imate pitanja za Bornu Rajić, slobodno joj pišite na njezinu e-mail adresu: bornarajic3@gmail.com. Više o Borni potražite i na instagram.com/bornarajic i https://m.youtube.com/channel/UCXu9-9ySXMjIf6XETx8Pi1Q.