KRISTEN STEWART:

Poludjela bih da sam samo snimala 'Sumrak'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 19.09.2012 14:00
  • Objavljeno 19.09.2012 u 14:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Kristen Stewart (22) je vrlo zadovoljna što je paralelno s obvezama oko snimanja sage 'Sumrak' imala priliku glumiti i u nekim drugim projektima

'Živjela sam u koži Belle Swan posljednje četiri godine. Raditi na istom projektu cijelo to vrijeme zahtijevalo je jako puno strpljenja. Zahvalna sam na prilikama koje su mi pružene izvan sage 'Sumrak'. Da nisam imala angažmane izvan te priče, mislim da bih poludjela. Uživam snimati nezavisne filmove! To me je spasilo', rekla je Kristen.

Mlada je glumica naglasila kako je bila posebno ponosna na filmove The Runaways i Welcome to the Rileys.

Kristen ćemo ove godine vidjeti i u filmu 'Na cesti' prema djelu Jacka Kerouacka u kojem glumi slobodoumnu Marylou, a za potrebe te uloge K-Stew je morala postati plavuša. Film je prikazan na festivalu u Torontu i dobio je većinom pozitivne ocjene.

Inače, Kristenina prva velika uloga bila je u filmu Soba panike u kojem je Jodie Foster glumila njezinu majku.

Foster je kazala kako je odmah uočila Kristenin glumački potencijal.

'Kristen nije tip osobe koji pokazuje emocije. U stanju je unijeti nešto neobično i posebno u svoju glumačku interpretaciju', rekla je Jodie Foster za mladu kolegicu.
 
Nedavno su se pak pojavila šuškanja da su Kristen i njezin bivši dečko Robert Pattinson ipak odlučili svojoj ljubavi dati još jednu priliku.

Zadnji nastavak sage Sumrak u kina širom svijeta stiže u studenome pod nazivom 'Praskozorje, drugi dio'.

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi