POSJETITELJI BIJESNI

Pokušaj reprize Woodstoka završio blatnim debaklom

15.07.2014 u 11:01

Bionic
Reading

Prošloga vikenda održan je prvi glazbeni festival Hudson Project na farmi Winston u Saugertiesu, na istom mjestu na kojem je održan legendarni Woodstock

U posljednjih dvadeset godina, od Woodstocka ’94, na tom se prostoru nisu održavali festivali, no ovaj recentni završio je kompletnim debaklom, a publika je bila u blatu do koljena, piše Billboard. Nakon solidnog početka u petak i subotu otkazan je zadnji festivalski dan, u nedjelju, zbog jake kiše. Dio nezadovoljnih posjetitelja bijesno je reagirao na društvenim mrežama pobunivši se zato što je festival otkazan, umjesto da se unatoč svemu održi poput sličnih manifestacija. No ako je suditi po snimkama, odluka o otkazivanju nije bila tako loša.


U lineupu Hudson Projecta su Kendrick Lamar, Moby, Modest Mouse, Flying Lotus, Twin Shadow i Four Tet, a među otkazanima su Bassnectar, Action Bronson, STRFKR, Flatbush Zombies, Lunice i Widowspeak. Državna policija također je objavila da je bilo na desetke uhićenja vezanih uz konzumaciju i preprodaju droge.