POSLJEDNJI POZDRAV

Pogreb Bobbi Kristine prošao bez njezinog dečka

02.08.2015 u 08:30

Bionic
Reading

Posljednji pozdrav tragično preminuloj kćeri Whitney Houston, 22-godišnjoj Bobbi Kristini, došli su uputiti članovi obitelji i prijatelji, ali i obožavatelji njezine majke iz svih dijelova SAD-a. Ipak, najvažniji muškarac u njezinu životu, dečko Nick Gordon, kojeg obitelj krivi za njezinu smrt, nije se pojavio na pogrebu, a dogodio se i manji incident kad je Bobbina teta Leolah Brown izbačena s ceremonije

Uz velike mjere osiguranja, u metodističkoj crkvi Svetog Jamesa u Alpharetti, američkoj saveznoj državi Georgiji, održan je pogreb Bobbi Kristine Brown, 22-godišnje kćeri umrle pop dive Whitney Houston, donosi Daily Mail.

Njezin lijes do crkve je ,dopremljen uz pratnju policijske povorke, a iako je ceremonija bila zatvorena za javnost, obožavatelji Whitney Houston stigli su iz najudaljenijih dijelova Amerike samo kako bi Bobbi Kristini odali posljednju počast.

Adriane Gregory je s dečkom i dvoje djece iz Connecticuta putovala na pogreb više od sedamnaest sati. 'Whitney je bila predivna pjevačica i jako sam je voljela. Tužno je ovo što se dogodilo Bobbi Kristini. Ona je još uvijek tugovala za mamom. Njezina sudbina zaista dira čovjeka u srce', rekla je Adriane.

Iako je molio članove obitelji da mu dozvole ispratiti Bobbi, njezin dečko Nick Gordon koji ju je prije šest mjeseci našao onesviještenu u kupaonici, ipak se nije pojavio, jer mu je dolazak bio zabranjen.

Mrs Gordon love you Mr. Gordon :)(: ❤️????❤️

Fotografiju objavljuje Bobbi Kristina Houston'Gordon (@realbkristinahg)


'Volio sam Krissi svim svojim srcem i slomljen sam jer je otišla i što se ne mogu ići pozdraviti s njom. Krissi me jako voljela i voljela bi da sam tu', napisao je prije nekoliko dana Nick u pismu koje je poslao na adresu obitelji.

Tijekom pogreba dogodio se i manji incident kad je Leolah Brown, sestra Bobbina oca, izbačena s ceremonije, nezadovoljna oproštajnim govorom Pat Houston.

Njezina je teta, naime, još jednom iskoristila priliku da prozove Nicka odgovornim za Bobbinu smrt. 'Whitney će proganjati Pat iz svog groba. Pat, još ništa nije gotovo, tek počinje', kazala je Leolah Brown.

Podsjetimo, Bobbi Kristina je preminula u nedjelju navečer nakon šest mjeseci kome u koju je pala uslijed nezgode u svom domu u Atlanti, zbog čega je dobila teške povrede mozga.

Umrla je samo tri godine nakon što se njezina mama Whitney Houston utopila u kadi u hotelu na Beverly Hillsu u dobi od samo 48 godina.