JOGA I RONJENJE

Pogodite čiji su ovo ljetni rituali

18.08.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Ni najveće ljetne vrućine nisu spriječile HTV-ovu novinarku sportskog programa Mirnu Zidarić u njezinu svakodnevnom prakticiranju joge koja je dio njezine svakodnevice već pune tri godine

U današnjim vremenima svatko bi trebao imati svoj način borbe protiv stresa, a HTV-ova novinarka i urednica sportskog programa Mirna Zidarić svoj je pronašla u prakticiranju joge. I na ljetnom odmoru, koji je zbog teniskog turnira u Umagu bio isprepleten poslovnim obvezama, 45-godišnja Mirna nije odstupala od svojeg jutarnjeg rituala koji joj je u život donio mali preporod.

'Tri godine 'jogiram' i moram reći da mi ništa u životu nije toliko pomoglo kao joga. Malo je toga što me danas može izbaciti iz takta. Svako jutro vježbam i onda sam spremna za sve izazove i naporan radni ritam. Ljeti, kad sam odmorna, vježbanje mi je još veći užitak', kaže poznata novinarka koja sa suprugom Zoranom te sinovima Bornom i Marinom svoju ljetnu bazu ima u Primoštenu.

A kakvo bi to ljeto bilo bez morskih ekshibicija, posebno za jednu ženu zaljubljenu u sport.

'Ronim amaterski, nisam nikad dublje ušla u tu priču. To je samo za opuštanje. A ovog ljeta sam se, uz godišnji koji je praktički proletio, ipak uspjela malo opustiti i pripremiti za sve obveze koje me čekaju u redakciji', zaključila je Mirna.

bez Jadrije nema ljeta ?????????? #jadrijabeach #sibenik #croatia #oldschool

A photo posted by @mirnazidaric on

#saycheese ???????????? #summergames #sun #fun ???????????????? @gopro

A photo posted by @mirnazidaric on

#summer #enjoylife #enjoynature ??????????

A photo posted by @mirnazidaric on

#bigblue ?????????? #seaworld #peacful #croatia #summertime #gopro

A photo posted by @mirnazidaric on