POBJEDNIK 'X FACTORA'

Pogledajte s kime Amel Ćurić izmjenjuje nježnosti

29.09.2015 u 20:43

Bionic
Reading

Amel Ćurić je mislio ozbiljno kada je obećao da neće, poput nekih, odustati od glazbene karijere i pustiti da ga publika zaboravi. Nešto više od tri mjeseca nakon pobjede u regionalnom 'X Factoru' nastupa po regiji, a snimio je i svoj prvi singl i videospot

Pobjednik ovogodišnjeg 'X Factora', Amel Ćurić snimio je svoj prvi spot za singl 'Neizdrživo', a u njemu  izmjenjuje nježnosti s lijepom Teom Bošković. Osim nje, u spotu ćemo vidjeti i njegovog mentora Massima koji pomno prati razvoj Amelove karijere.

'Massimo je čovjek s kojim se možeš kvalitetno ispričati, kvalitetno nasmijati, ali i naučiti mnogo stvari. Iskren je i veliki profesionalac, ali i prijatelj. Takva nam je i suradnja', pohvalio se pobjednik ovodogišnjeg 'X Factora' Amel Ćurić.

Na reakcije publike i kritike na aktualni teaser video spota zadovoljno trlja ruke jer su kaže više nego fantastične.
'Čni mi se da ce ljudi dobiti upravo ono i što se i očekuje od mene. Veliki broj pregleda teasera za samo nekoliko sati i lijepi komentari to potvrđuju', sretan je Amel. Zbog dosadašnjeg tijeka svoje karijere nakon pobjede u showu je sretan, jer sve ide kako je planirao.

'Imam izvstan tim oko sebe. Ekipa iz moje izdavačke kuće Menart je stvarno super i profi u svakom smislu. Čini mi se da se stvorila kemija izmedju nas i da ćemo zajedno napraviti odličan posao', rekao je. Dodaje da od kad je show završio konstantno nastupa. Održao je brojne koncerte po BiH, Hrvatskoj i ostatku regije, a nastupio je i sa Zdravkom Čolićem u Linzu. Upravo ga je Čolina 'Pjesmo moja', proslavila na 'X Factoru' za čiju je izvedbu dobio izvrsne komentare i žirija i publike. Simpatični Amel nastupio je i kao gost na zagrebačkom koncertu 'Indexi i prijatelji' na kojem je zaradio najveći aplauz.

Pogledajte kako će izgledati Amelov video spot za pjesmu 'Neizdrživo':