'THE DEVICE'

Pogledajte novi spot Jelene Radan

11.07.2013 u 10:09

Bionic
Reading

Nakon maštovite i vesele priče u spotu za pjesmu 'Sjeti me se, ljube', Jelena Radan donosi nove priče u spotu za aktualni singl 'The device'

U spotu koji je režirao Boris Sekulić prikazana su dva života, dvije osobe, dva sjećanja u jednom srcu – spravi (the device), te Jelenina zaokupljenost povratkom u djetinjstvo, svojevrsnim susretom sebe kao djevojčice i sebe kao žene. Tako se u spotu sve vrti i zavrti u trenutku u kojem ona kao djevojčica sebi šalje razglednicu koja je dočekuje jednom u životu kad je već žena.

Cijelo putovanje jedne razglednice (možemo reći, i života), prepuno zavrzlama, prepreka, lijepih momenata i tuđih priča, možete pogledati ovdje:


Zahvaljujući majstorskim glumačkim varijacijama Romana Dautanca Teatar Škripzikl) i Amande Prenkaj Kravice) koji su utjelovili sve muške i ženske likove u spotu, uspjela se prenijeti ideja režisera na slikovit i prpošan način.

Spot je nastajao i stasao na zadovoljstvo cijele ekipe koja je redom: Boris Sekulić – zaslužan za idejni scenarij, režiju i snimanje, Maida Srabović – montaža i korekcija boje, Vedran Štefan – vizualni efekti, Tonka Nuić – šminka za jednu fazu snimanja. Za kostime su se pobrinuli svi pomalo, a ekipa je posebno zahvalna Emini Kušan koja im je omogućila pristup istima.

'The Deviceje drugi singl s Jeleninog novog albuma 'Voyage' koji je izašao krajem prošlog mjeseca. Na albumu se nalazi 14 pjesama na četiri jezika: engleskom, portugalskom, francuskom i, naravno, hrvatskom. Glazbu i tekst za 'The device' su napisale Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas, dok je za tekst zaslužan Goran Bošković iz grupe Fluentes

Ostaje nam tek da se pridružimo na tom putovanju i prisjetimo se nekih svojih priča i potražimo to dijete u sebi.