'DRUKČIJE'

Pogledajte novi spot Headoneasta

05.05.2016 u 12:42

Bionic
Reading

Mogu li riječi opisati miris proljeća? Možda same riječi doista ne mogu. No ukrašene prekrasnom glazbom i umotane u magični šareni celofan originalnog glazbenog videospota, postaju nešto više, drukčije

Recentni singl zagrebačkih Headoneasta 'Drukčije', za koji glazbu i tekst potpisuje Aleksandar Ljiljak, dočarava buđenje proljeća na zavodljiv i pjevljiv način, a pjesma ulazi u uho nakon jednog slušanja i postaje jedna od onih koje će ovog proljeća/ljeta biti na repeatu.

Da ni osjetilo vida ne bi bilo zanemareno, pobrinula se redateljica, debitantica Marijana Četković. U glavnim ulogama pojavljuje se kreativni dvojac Headoneasta, bračni par Rebeka i Aleksandar Ljiljak, a jedan običan dan ovog neobičnog para prikazan je u 'pomaknutoj' stilizaciji, iz začudnog, ali poetičnog rakursa. Za fotografiju je bio zadužen prekaljeni profesionalac, profesor Stanko Herceg, a za snimke iz zraka Mario Dedić iz tvrtke Crodrone.

Spot je sniman na zagrebačkim donjogradskim lokacijama, a u njemu se osim Rebeke i Aleksandra pojavljuju Marino Vinja na basu te Igor Meštrović na bubnjevima.