NOVA LINIJA

Pogledajte kakvo samo tijelo Britney ima

17.12.2014 u 10:54

Bionic
Reading

Kad se prije dvije godine odlučila vratiti na svjetsku glazbenu scenu i ostaviti nimalo blistavu prošlost iza sebe, malo je tko vjerovao da će Britney Spears (33) u tome uspjeti, no nikad nije izgledala bolje

Posrnula pop princeza svima je dokazala da se itekako može početi ispočetka, a osim novih pjesama, uzdizanje iz pepela pratila je i želja za zdravim načinom života. Majka Seana Prestona (9) i Jaydena Jamesa (8) počela je svakodnevno vježbati, a svaki joj trening počinje 20-minutnim trčanjem te se nastavlja sklekovima, trbušnjacima i čučnjevima.


Mnogi koji su je vidjeli kažu da izgleda bolje nego ikad, a novim se izgledom pohvalila u novom broju časopisa Women’s Health za čiju se naslovnicu odvažno skinula u kupaći kostim. 'Obožavam sirove stvari, najviše sushi i voće. No nikako ne mogu pobjeći od zaslađenog čaja, slabosti koju obožavam', rekla je pjevačica dodavši i da je za njezine mišiće svakako zaslužan i ples koji smatra odličnom kardio vježbom.

'Nakon što sam rodila Jaydena bilo mi se zaista vrlo lako vratiti u formu. No nakon pet godina primijetila sam da mi se tijelo mijenja, bokovi su mi se počeli širiti. To je bilo presudno da počnem redovito vježbati', kazala je Britney koja je trenutačno u vezi s 31-godišnjim piscem i producentom Charlijem Ebersolom, a zanimljivo je da joj je spoj s njim dogovorio - tata.