NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Zla kob'

26.11.2012 u 12:16

Bionic
Reading

Od redatelja filma 'Egzorcizam Emily Rose' i producenta filmova 'Paranormalno' i 'Insidious' stiže horor godine! 'Zla kob' je uzbudljiv i uznemirujući triler/horor koji nikako ne bi smjeli propustiti. Film u naša kina dolazi 22. studenog, a mi smo za svoje čitatelje pripremili 5x2 ulaznice!

Ethan Hawke se nalazi u ulozi Ellisona, pisca koji se specijalizirao za teme vezane za stvarne zločine. Nakon jednog vrhunskog bestsellera ostao je bez ideja koje će ga potaknuti na pisanje, pa je zato krenuo tragati za slučajem koji će ga ponovno proslaviti. Tako s obitelji seli u mali gradić u kojemu je nedavno serijski ubojica objesio cijelu jednu obitelj. Tajeći od svoje žene, Ellison useljava obitelj upravo u kuću u kojoj se to dogodilo. Prilikom useljavanja, na tavanu pronalazi kutiju punih kućnih filmova koje odluči detaljno istražiti...

Režiser Scott Derrickson nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa je nakon filmova 'Egzorcizam Emily Rose' i 'Dan kada je Zemlja stala', odlučio još malo šokirati ljude s filmom 'Zla kob'. 'Zla kob' je u Americi objavljena 12. listopada ove godine te je na otvorenju zaradila oko 18 i pol milijuna dolara. U drugom tjednu prikazivanja film je zaradio preko 31 milijuna dolara.

Budite među prvima koji će pogledati najstrašniji film godine!

Dobitnici će ulaznice moći iskoristiti u jednom od sljedećih gradova – Zagreb, Rijeka, Split i Osijek.

Rezervacije ulaznica na www.blitz-cinestar.hr

Po dvije ulaznice su osvojili:

Sabina Beniković
Martina Križanić
Zvonimir Hipša
Tamara Katanec
Marina Kalaica