ISPUNITE ANKETU

Podijelite svoj doživljaj Terranea!

17.09.2012 u 15:43

Bionic
Reading

Prije nego se u potpunosti okrenemo Terraneu 2013, vrijeme je za finalne dojmove s drugog izdanja festivala

Ovim putem vas pozivamo da ispunite online anketu za Terraneo 2012. koju smo napravili kako bismo vam omogućili da podijelite s nama svoja razmišljanja i prijedloge.

Anketa je vrlo jednostavna i sastoji se od ukupno 23 pitanja. Kliknite OVDJE (link: http://www.terraneofestival.com/hr/Survey) i izjasnite se!

Da podsjetimo, u četiri dana trajanja festivala na osam pozornica izmjenjivalo se 120 vrhunskih svjetskih i domaćih glazbenih imena.

Glazbeni program trajao je od 18.30 sati do 8 sati, a odvijao se na tri glavne festivalske pozornice Terri, Aqui i Aeru, u dva hangara – pozornici Red Bull Music Academy (MTV hangar) i Muzika.HangaRu, bonbon baru i pozornici Akustika u kampu.

Festival je ove godine uključio prošireni kamp koji je zaprimao četiri tisuće posjetitelja. Pored glazbenog programa festival je ponudio i program Eko Smart – riječ je o segmentu bogatog ekološkog programa festivala, čiji je cilj poticanje na promišljanje ekologije u svakodnevnom životu, a uključio niz radionica, predavanja i filmskih projekcija.

Eko Smart je bio namijenjen isključivo za posjetitelje kampa, a održao se u špilji Terry, bonbon kupoli i ostalim lokacijama u kampu.

U sklopu programa društvene odgovornosti prije nekoliko mjeseci pokrenuta je suradnja s nekoliko udruga iz Šibenika koje redom za cilj imaju uključivanje osoba s intelektualnim teškoćama u društvenu sredinu.