DAJ PET

Počeo humanitarni koncert u Zagrebu i Osijeku

08.12.2009 u 15:50

Bionic
Reading

Od 20 sati na glavnom zagrebačkom i glavnom osječkom trgu održava se veliki humanitarni koncerti kao finale akcije Daj pet! za Odjel intenzivne njege pedijatrije u Osijeku

U Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića nastupaju Colonia, Oliver Dragojević, Natali Dizdar, Jacques Houdek, Antonija Šola, Magazin, Massimo, Martina Tomčić, Sandra Bagarić, Gibonni, Vanna, Doris Dragović i Neno Belan.

U Osijeku na Trgu Ante Starčevića publiku zabavljaju, predvođeni Miroslavom Škorom, Saša Lozar, Tedi Spalato, Slavonske lole, Gazde, Baruni, Prva liga, Denis Dumančić, Shorty, Žera&Lira, Danijela Martinović i Dado Topić. Koncerte izravno prenosi Drugi program Hrvatske televizije te Drugi program Hrvatskog radija.

U Osijeku je organiziran i call centar u kavani Hotela Central u kojem će se na pozive građana na humanitarni broj telefona 060 9006 javljati poznate osobe, kao što su glumci iz serije 'Najbolje godine', nogometaši NK Osijeka, gimnastičari GD Osijek, glumci Dječjeg kazališta Osijek, glumci HNK Osijek te mnogi drugi.