PREDSTAVLJEN POSTER

Počelo odbrojavanje do završnog filma iz sage 'Sumrak'

03.10.2012 u 12:44

Bionic
Reading

I dok se stalno u medijima nagađa jesu li se Rob i Kristen, glavne zvijezde sage 'Sumrak' pomirile, sredinom idućeg mjeseca u kinima širom svijeta počinje se prikazivati dugo očekivani posljednji nastavak sage o vampirima, vukodlacima i ljudima, 'Praskozorje, drugi dio' prema knjizi Stephenie Meyer

Summit je konačno objavio i kako će izgledati poster tog filma s udarnom trojkom: Bellom, Jacobom i Edwardom, piše Daily Mail.

Kako je dobro poznato svim sumrakomanijacima, u posljednjem nastavku Bella testira i uvježbava svoje novostečene vampirske moći. No njezina preobrazba počinje ugrožavati stoljetni mir i miran suživot. Građani Forksa, a prije svega indijansko pleme Quileute, brak vide kao širenje vampirske vrste i kršenje osnovnog uvjeta mira - ne ugroziti ni jedno ljudsko biće… Situaciju će dodatno zakomplicirati i rođenje ljupke Renesmee

Moraju zaštititi Bellinu i Edwardovu kćer Renesmee, djevojčicu koja je pola vampir, a pola čovjek, a u finalni obračun kreću i tajanstveni Volturi u čijim je redovima i opasna vampirica Jane.

Kristen je već najavila kako nas čeka puno iznenađenja.

'Očekujte neočekivano! Ne smijem previše otkriti, no vjerujem da nitko neće biti razočaran. Film je odličan, no i neobičan. Posebno mi se svidjelo kako 'Praskozorje, drugi dio' završava. To će iznenaditi sve! Čak i ako ste fan, bit ćete iznenađeni. Redatelj Bill Condon je napravio sjajan posao', rekla je Kristen za MTV

Osim dobro nam znanih lica, u ovom filmu koji u domaća kina stiže 16. studenoga vidjet ćemo i Leeja Pacea kao Garreta i Ramija Maleka u ulozi Benjamina.

Renesmee glumi preslatka Mackenzie Foy.

Kako je ranije najavljeno, Robert i Kristen pojavit će se zajedno na premijeri toga filma, a priča se da je mladi britanski glumac dao još jednu priliku svojoj djevojci. No neki izvori otkrivaju da ga još uvijek pomisao da je njegova draga imala ljubavnu aferu.
'Robertu ta pozornost koja se pridaje njihovoj vezi dodatno otežava situaciju. Mrzi to što cijeli svijet zna da je njegova djevojka spavala s drugim muškarcem. Treba im bijeg od svih kako bi sve raspravili i donijeli odluku u miru', pišu upućeni mediji.