ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Planeti u Ribama donose nadahnuće i prijete zabludama

17.03.2016 u 10:03

Bionic
Reading

Sunce, Merkur i Venera prolaze kroz Ribe. To sa sobom donosi mnoštvo problema, no i koristi

Merkuru i Suncu, koji se do 20. ožujka nalaze u Ribama, u nedjelju se pridružila Venera i zadržat će se tamo do 5. travnja. 'Riblja' planetarna klima najviše odgovara Rakovima, Škorpionima, Bikovima i Jarcima, a donosi zablude Blizancima, Djevicama i Strijelcima.

Prisutnost triju planeta u romantičnim Ribama ojačava maštu i intuiciju, ali ometa opažanje i razumijevanje grubih činjenica. Venera, planet ljepote, ljubavi i odnosa, unosi u međuljudske odnose suosjećajnost, samilost, ali i naivnost.

Humanitarne akcije i kampanje za podizanje svijesti o pravima manjina, bolesnika i životinja imat će više uspjeha nego inače. S druge strane, prijeti opasnost od nepreciznih i nejasnih pravnih i financijskih poslova.

Vaše će misli i stil komunikacije biti prožeti emocijama pa ćete razmišljati i izražavati se u slikama. Odlučivat ćete na temelju osjećaja u želucu, umjesto razumom i logikom.


Pazite kome poklanjate ljubav

Bit ćete lakovjerni i podložni padanju na jeftine trikove pa biste mogli nasjesti na udvaranje grabežljivog zavodnika, kupiti nešto od pokvarenog trgovca ili prihvatiti ponudu nekorektnog poslodavca.

Povećana je mogućnost da se ludo zaljubite u pogrešnu osobu, oprostite nekome tko to ne zaslužuje i pomognete onome tko će vam uskratiti zahvalnost i poslije vam se smijati u brk.

Da biste umanjili moguću štetu, iduća tri tjedna držite sami sebe na oku. Ostavite ružičaste naočale u ladici, zanemarite fine nijanse i gledajte na život u crno-bijeloj tehnici.