'DANNY BOY'

Pjesma slovenskog benda Happy Ol'McWeasel u američkoj TV seriji

18.03.2014 u 16:00

Bionic
Reading

Happy Ol'McWeasel - slovenski amabasadori folk/punk/rock pravca, bend koji je još uvijek velika nepoznanica u Sloveniji i regiji, prepoznat je od strane američkih producenata uspješne TV serije 'The Crazy Ones' koji su u jednoj epizodi iskoristili njihov singl 'Danny Boy'

U epizodi TV serije 'The Crazy Ones' (tematski orijentiranoj na Dan Svetog Patrika), pjesmu 'Danny Boy' slovenskog benda Happy Ol' McWeasela možete čuti na kraju epizode, kao i u njezina dva segmenta. Vrijedi spomenuti kako se u prvoj sezoni te američke serije u glavnim ulogama pojavljuje slavni holivudski glumac Robin Williams i Sarah Michelle Gellar. Na američkom kanalu CBS2 trenutno se prikazuje njezina druga sezona, u kojoj je glavni fokus na životu talentiranog i šarmantnog pisca reklamnih tekstova, Zacha Croppera (James Wolk) koji radi za kompaniju u vlasništvu Simona Robin Williams) i njegove sestre Sydney Sarah Michelle Gellar).

Happy Ol' McWeasel - 'Danny Boy'

'Katarina Čas morala je pokazati Hollywoodu svoje tijelo, srećom takav zahtjev se nije tražio od nas', šaljivo su prokomentirali korištenje svoje pjesme Happy Ol’McWeasel.  Osim spomenute glumice Katarine Čas, Slovenija svakako ima i 'glazbenog konja za holivudsku utrku'. Iako su počašćeni ovim inozemnim uspjehom, članovi benda Happy Ol’McWeasel nastavljaju s radom na novim pjesmama i održavanjem koncerata diljem Europe. Njihov novi studijski album trebao bi biti objavljen na jesen ove godine.