HOĆE LI JOJ OPROSTITI?

Pattinson se pristao naći s Kristen

28.08.2012 u 15:01

Bionic
Reading

Čini se da ljubavna drama mladih glumaca još nije gotova

Iako je odbijao susret s Kristen Stewart koja mu je slomila srce preljubom s redateljem filma 'Snjeguljica i lovac', o čemu je saznao iz medija, Robert Pattinson, prenosi Daily Mail, odlučio se sastati u četiri oka s nevjernom Kristen Stewart.

Nakon što su satima razgovarali telefonom, Robert i Kristen su dogovorili da će se naći.

Premda je Rob kategorički tvrdio da Kristen za njega više ne postoji, čini se da je ipak malo smekšao.

Prijatelj mladog britanskog glumca kazao je da je Pattinsonu žao Kristen te da će se ipak naći s njom kako bi porazgovarali o onome što se dogodilo.

'Ona ga je molila da se nađu. Čini se da ga je ipak uvjerila da moraju razgovarati. Osim toga, Rob je svjestan da su simpatije ljudi na njegovoj strani, dok je Kristen postala najomraženija djevojka u Hollywoodu. Vidio je da su se stvari otele kontroli kad su se pojavile stvari  poput majica s natpisom 'Kristen Stewart is a Trampire' (u slobodnom prijevodu Kristen Stewart je droljasta vampirica). Žao mu je Kristen', otkrio je taj izvor.

Inače, prevarena supruga redatelja Ruperta Sandersa, glumica i model Liberty Ross iz ovoga skandala možda čak i profitira jer je počela dobivati mnoge poslovne ponude.

'Naravno, bilo bi bolje da nije došla u središte medijske pozornosti zbog tog obiteljskog skandala, ali Liberty je došla u središte pozornosti i već je dobila nekoliko poslovnih ponuda', ispričao je jedan izvor.

Liberty navodno razmišlja o povratku u Veliku Britaniju jer nije sigurna hoće li oprostiti suprugu.