PREVIŠE USPOMENA

Pattinson će prodati kuću u kojoj je živio s Kristen

29.08.2012 u 12:14

Bionic
Reading

Premda se šuška o tome da se Robert Pattinson (26) pristao naći s nevjernom djevojkom te joj možda i oprostiti preljub, prema najnovijim informacijama, mladi glumac planira prodati kuću u Los Angelesu u kojoj je skoro godinu dana živio s Kristen Stewart (22)

'Za Roberta ta kuća ima previše uspomena', kaže jedan izvor blizak zvijezdi sage Sumrak.

Rob jednostavno više ne može živjeti tamo jer ga svaki detalj iz te kuće, vrijedne 6,3 milijuna dolara, smještene u idiličnom Los Felizu, omiljenom obitavalištu mnogih celebova, podsjeća na Kristen. Mlada se glumica još uvijek nije službeno iselila, piše monstersandcritics.com

Ta kuća, koju je nekoć posjedovao i glumac iz serije Hitna služba, Noah Wylie, ukusno je uređena, ima prekrasan vrt, a uz mnoge sadržaje i sobu za projekcije kapaciteta 150 sjedala.

Kako je ranije objavljeno, Robertu je žao Kristen.

'Svjestan je da je postala najomraženija osoba u Hollywoodu i žao mu je. Ne mrzi je i nije bijesan, no još mu nije jasno zbog čega je to napravila', rekao je jedan izvor.

Mladi će se glumački par, kako je ranije objavljeno, pojaviti na premijeri završnog filma iz sage Sumrak, 'Praskozorja 2', zakazanoj za sredinu studenoga.