DVA KONCERTA U PROSINCU

Parni valjak slavi 40 godina karijere

15.09.2015 u 20:11

Bionic
Reading

U maloj i velikoj dvorani Doma sportova, 18. i 19. prosinca, Parni valjak proslavit će 20 godina najprodavanijeg live albuma hrvatske diskografije i 40 godina postojanja benda – 40 godina putovanja sa svojim najvjernijim pratiteljima – svojom publikom

Ovog prosinca Parni valjak slavi, a razloga za slavlje nikada nije bilo više. Dva dana zaredom, dvije različite dvorane, dvije različite velike produkcije, dvije različite velike priče – za dvije velike godišnjice legendarnih rock velikana!

Ovi nepopravljivi romantici, rokeri i još mnogo mnogo više 18. prosinca će akustičnim, a 19. prosinca električnim koncertom sa svojim vjernim suputnicima obilježiti dvije okrugle i zaista impresivne godišnjice te zaljubljenicima u svaku od svojih strana priuštiti večer baš za njih!

Kako i sami kažu 'vrijeme samo broji svoje godine' – nižu se i nižu, no za Parni valjak i njihovu publiku donose samo dobro. Rasli su i mijenjali se, no jedno je nesumnjivo oduvijek isto – kad su zajedno, dobro je! Brojnim stranicama hrvatske rock povijesti koje su ispisali odličnim svirkama i nezaboravnim albumima, ovoga prosinca Parni valjak dodaje još jednu – s dva koncerta i konceptom kao nikada do sada postaju prvi bend koji će u dva dana, s dva različita koncerta i dvije različite produkcije osvojiti dvije dvorane Doma sportova!

Ulaznice za ove koncertne tulume dostupne su kroz sustav Eventima ili na www.eventim.hr, do 30. rujna po cijenama od 130 kuna za akustični mali Dom sportova te 110 kuna za električni veliki Dom sportova. Sudeći po dosadašnjoj prodaji na tulumima će biti gužva – zato hitro po svoje ulaznice, poručuju organizatori!