NATAŠA JANJIĆ

'Pariz je uvijek dobra ideja'

30.06.2015 u 17:32

Bionic
Reading

Kratak predah od posla splitska glumica našla je u Francuskoj gdje je jedan dan provela u Parizu, a zatim se uputila u Avignon

Dva vjenčanja, zatvaranje kazališne sezone i Pariz, tako bi se mogli opisati posljednji tjedni Nataše Janjić. Naime nakon što je posljednja dva vikenda bila gošća na vjenčanju svojih prijatelja, a onda odradila posljednje predstave u zagrebačkom kazalištu, 33-godišnja splitska glumica nagradila se kratkim odmorom u Francuskoj, zasigurno u društvu svog dečka Marka Kisića.

Prva destinacija bila je Pariz, a druga mali provansalski gradić Avignon poznat po kazališnom festivalu koji se u ljetnim mjesecima odražava već dugi niz godina. Nataša ga je nazvala malom idilom.

Posljednji mjeseci u Natašinom životu daju joj razloga za optimizam i na poslovnom i na privatnom planu. Uloga u 'Ritinoj školi' kazališta Planet Art koja igra diljem Hrvatske donijela joj je simpatije publike, a ona u filmu 'Ti mene nosiš' Ivone Juke i domaćih kritičara. Najesen ćemo je vidjeti u novoj seriji, a možda nas iznenadi i nekom važnom odlukom u privatnom životu.

Mala idila ?? #Avignon #France #RoadTrip

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Paris is always a good idea! ?? #OneDayInParis #Paris #LOVE #RoadTrip #France

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Check in #Paris #France #RoadTrip

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on