PO DININOJ ŽELJI

'Pandorina kutija' na ploči

01.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Danijela Dvornik je tijekom vikenda ispunila veliku želju svog pokojnog supruga Dine – promovirala je njegov posljednji album 'Pandorina kutija' na vinilu

U trgovini Audio Dream Danijela je predstavila posljednji album Dine Dvornika 'Pandorina kutija' na vinilu. Riječ je o limitiranom izdanju, a onima koji su prisustvovali promociji ploča je puštana na gramofonu vrijednom 200.000 kuna. Kako je istaknula Danijela, upravo je vinilsko izdanje albuma bila velika želja njezina prerano preminulog supruga.

Nedugo nakon Dinine smrti Danijela je predstavila 'Pandorinu kutiju' na CD-u, kao i knjigu 'Kralj funka'. Dino Dvornik je na albumu 'Pandorina kutija' radio od 2006. do 2008. godine u suradnji s izdavačkom kućom Dancing Bear. U ljeto 2008. pušten je i prvi singl 'Hipnotiziran' kao svojevrsna najava albuma. Promocija tog singla bila je ujedno i zadnja Dinina promocija. Singl 'Hipnotiziran' se već krajem ljeta 2008. popeo visoko na sve top-ljestvice, a nakon Dinine tragične smrti pjesma je zauzela sva prva mjesta na top-ljestvicama, gdje je i ostala puna dva mjeseca do izlaska albuma.