HUGH JACKMAN:

'Ozbiljno bih razmislio da mi ponude ulogu Bonda'

05.09.2015 u 00:09

Bionic
Reading

Hugh Jackman uskoro napušta franšizu 'X-Men', no tko zna – možda mu je najslavniji britanski tajni agent sljedeći u kartama?

Australski glumac Hugh Jackman vjerojatno je najpoznatiji po svojoj ulozi Wolverinea u čak sedam filmova. Jackman će uskoro zadnji put utjeloviti ulogu čuvenog mutanta, no to možda ne znači da će prestati biti dio uspješnih franšiza. Kad su ga u emisiji 'The Project' voditelji zapitali što bi rekao da mu se ponudi uloga Jamesa Bonda, Jackman je odgovorio kako bi ozbiljno razmislio.

'Već je postojao interes da bih glumio Bonda, prije oko osam godina, kad je Daniel Craig preuzeo tu ulogu. Tad sam također ozbiljno razmišljao o tome, no kako sam već snimao 'X-Men 2' odgovorio sam da nije pravo vrijeme za to. To nije uloga koju je lako odbiti. Sad bih ozbiljno razmislio o tome', rekao je 46-godišnji Hugh Jackman.

James Bond ponovo se našao u vijestima zbog omanje kontroverze koju je izazvao Anthony Horowitz, autor budućeg romana o Jamesu Bondu, kad je rekao kako glumac Idris Elba ima pretjerano 'ulični izgled' za tu ulogu. Horowitz se kasnije ispričao za taj komentar.