MASNICA ISPOD OKA

Ovom fotografijom Jennifer Lopez šokirala je obožavatelje

02.12.2016 u 09:34

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez poprilično je zabrinula svoje obožavatelje kada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju s masnicom ispod desnog oka. Što se točno dogodilo i kako je nastala ozljeda, Jennifer je objasnila ispod fotografije

Da biti glumica ponekad nije lako, pokazala je na svom profilu na Instagramu latino pjevačica i glumica Jennifer Lopez, objavivši fotografiju bez šminke. I to ne bi bilo ništa čudno da u prvi plan nije iskočila masnica ispod desnog oka lijepe Jennifer. 'Ponekad moj posao zna biti opasan', napisala je ispod fotografije, a potom se pomoću hashtagova i našalila. Pa je tako napisala: 'Trebali biste vidjeti kako je prošao onaj drugi', 'Samo se šalim' te 'Nitko me nije udario'.

Jennifer Lopez trenutno snima drugu sezonu NBC-jeve drame 'Nijanse plave' u New Yorku. Ipak, osim snimanja novih nastavaka, posljednjih dana pozornost medija dobila je zbog poljupca s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem tijekom izvedbe pjesme. Samo nekoliko dana nakon toga objavljena je vijest da se pjevač razvodi od treće supruge, manekenke iz Venezuele, Shannon De Lima, s kojom je bio dvije godine u braku. Vezu s 28-godišnjom manekenkom započeo je samo pet mjeseci nakon rastave od Jennifer Lopez, no Anthony i J.Lo, s kojom ima blizance, ostali su u prijateljskim odnosima.


Još uvijek nije poznato je li poljubac bivših supružnika bio uzrok trećeg razvoda Marca Anthonyja