ELLA DVORNIK

Ovo je život na mojoj koži i posveta mom ocu!

15.06.2015 u 12:16

Bionic
Reading

Velika obožavateljica tetovaža otkrila je na svom Instagramu malo remek-djelo tetovirano joj na leđima, a posvetila ga je svom ocu Dinu Dvorniku. Naime Dino je obožavao crteže mladog zagrebačkog grafitera, a onaj koji je Ella ovjekovječila na svojoj koži i koji mu je bio najdraži nazvao je 'Reinkarnacija'

Na svom Instagramu Ella je pojasnila zašto je nova tetovaža za nju posebna i zbog čega u crtežu koji neki nazivaju 'morbidnim' ona vidi samo ljepotu i rađanje novog života:

'Ovo su moja leđa. Autor djela na njima je Lonacpot, čije sam crteže, poput mog oca, uvijek obožavala. Smatrao je da ovaj predstavlja reinkarnaciju. Teško je to objasniti jer izgleda prilično morbidno, ali bit umjetnosti je da u njoj vidimo ono što želimo vidjeti. Ja tu vidim nešto vrlo pozitivno, drugi nešto uznemiravajuće. Beba na ovom crtežu ne umire, ona se rađa. Bila sam uvijek fascinirana načinom razmišljanja mog tate i u njegovu čast tetovirala sam njegov omiljeni crtež.

Rad još nije gotov, ali divno je biti platno za djelo za koje su vezane meni tri vrlo važne osobe: moj otac, odličan grafiter i umjetnik Lonacpot te zagrebački majstor tetovaže Xeno. Moj život, na mojoj koži', napisala je Ella.