ASTRO PROFIL

Ovnovi ne opraštaju prijevaru ni izdaju

24.03.2015 u 10:03

Bionic
Reading

Vatreni Ovan voli snažno i strastveno te otvoreno pokazuje osjećaje. Kod njega nema izmotavanja, laži i igrica. On je otpočetka iskren u pogledu svojih osjećaja i isto očekuje od druge strane. Velikodušan je prema voljenima i spreman za njih sve napraviti, no ne oprašta prevaru ili izdaju. Potreban mu je partner koji će ga uzbuđivati i seksualno i mentalno

Muškarac Ovan

Pravi je primjer muževnosti i sirove energije koju žene obožavaju. Sportski je tip, pun energije i seksualne privlačnosti. Velik je zavodnik i žene teško ostaju suzdržane na njegov intenzivan šarm. Velikodušan je pa kad se zaljubi, svoju odabranicu zasipa poklonima, komplimentima i pažnjom. Vanjski dojam mu je važan pa na prvu loptu pada na privlačne i upečatljive žene, no ona za koju će se vezati morala bi biti iskrena, poštena i podatna.

Kao ljubavnik je strastven, pohotan i ponekad malo sebičan, no uz pravu partnericu i to se može promijeniti. Burno reagira i lako se naljuti, ali kod njega to nikad ne traje dugo. Ljubomoran je i ne podnosi da njegova odabranica ikoga pogleda, dok je u isto vrijeme njemu sve dozvoljeno. Nije oličenje vjernosti, no neće prevariti ako je sretan i zadovoljan u odnosu. Ne voli laži pa će radije ostaviti, nego održavati tajnu vezu.


Žena Ovan

Ova uzbudljiva i snažna žena nije za svakog muškarca. Rijetki mogu pratiti njezin ubrzani životni ritam. Strastvena je, požudna i zrači snažnom seksualnom energijom zbog koje je muškarci žele, a žene zavide. Puna je života, energije i entuzijazma. Uvijek ima nove ideje i želje koje nastoji što prije ostvariti. Živi punim plućima pa joj je potreban partner koji će je pratiti u stopu. Voli uspješne, ostvarene i avanturistički nastrojene muškarce s kojima joj nikad neće biti dosadno.

Kad se zaljubi, otvoreno pokazuje osjećaje i nije joj teško napraviti prvi korak. Veza s Ovnicom redovito je uzbudljiva i turbulentna. Sklona je ljubomori i posesivnim ispadima, no brzo se primiri. Seks joj je važna stavka veze pa neće biti sretna ako je taj aspekt života ne zadovoljava. Njezina vedrina i životni optimizam čine je poželjnom partnericom koja je spremna sve napraviti za voljenog muškarca ako joj on uvijek iznova poklanja pažnju i dokazuje ljubav.