BABY BOOM

Ove slavne Hrvatice uskoro će postati mame

26.03.2015 u 10:17

Bionic
Reading

Na društvenoj sceni vlada silno uzbuđenje jer je čak šest Hrvatica u iščekivanju prinove i nove životne uloge - one majčinske

Glumica Ana Maras Harmander mama će postati za nešto više od mjesec dana, a priznaje kako joj je trudnoća nešto najljepše što joj se dogodilo u životu, no kako se porođaja jako boji. Sa suprugom Johnom čeka dječaka s kojim će provesti ljeto u svom rodnom gradu pod Marjanom.

Anine kolegice Iva Visković i Ivana Roščić također se vesele tome što će uskoro prvi put postati mame. S obzirom da se i privatno znaju, tri prijateljice se tijekom ovih trudničkih dana drže zajedno i razmjenjuju iskustva, a dosta savjeta dala im je i Marijana Batinić jer je nedavno rodila kćer Enu.

I Mirela Forić uskoro će postati mama, no po drugi put. Supruga nogometaša Darija Srne čeka sina, a on bi na svijet trebao doći ovog ljeta.

U vrućim ljetnim danima bračni par Helena Minić i Dalibor Matanić dobit će djevojčicu, svoje prvo dijete, što će biti kruna njihove ljubavi zapečaćene vjenčanjem u prosincu prošle godine.

A prvo dijete očekuju i Ana Gruica i Hrvoje Šalković. Spisatelj i bivša manekenka, koja danas uspješno plovi glumačkim vodama, vijest su objavili prije nekoliko dana na Facebooku s odmora na Tajlandu.