NOVI IZAZOV

Ovakvu Remi još niste vidjeli!

22.01.2016 u 06:48

Bionic
Reading

Dosad smo energičnu Mirelu Priselac Remi mogli vidjeti u raznim izdanjima, a u novom spotu koji je snimila s grupom Boa izgleda neobično i neprepoznatljivo. Pjevačica grupe Elemental sa zanimljivom šminkom podsjeća na članicu britanskog glazbenog sastava Eurythmics, Annie Lennox

'Kuha se novi featuring s grupom Boa! Uskoro u vašim televizorima! Iz priloženog se vidi da je na snimanju spota bilo tako hladno da mi se inje uhvatilo na kapke', podijelila je Remi vijest o novoj suradnji na svom profilu na Facebooku.

Bit će zanimljivo čuti suradnju uvijek zanimljive vokalistice, reperice i kultnih zagrebačkih predstavnika art rocka, grupe Boa u pjesmi 'Daleko u proljeće'.

'Budući da je riječ o grupi Boa, koja je za mene uvijek predstavljala muzički art, odlučila sam se na nešto neobično. Spot je na prvi pogled hladan, no ono što volim isticati obično jest to da pravo oko vidi ljepotu i u ružnome, pa sam tako pokušala iz te naočigled hladnoće izvući toplinu. Remi me oduševila svojom pojavom i karakterom i zaista je bila odlična suradnica, što mi je puno olakšalo izvedbu ideje. Naravno, Puljiz je očekivano profesionalac i na području snimanja spotova, tako da mi je bio gušt provesti dva dana s cijelom ekipom. Na kraju moram spomenuti mlade talente za koje će se još puno čuti: Dinko Šimac zaslužan je za snimanje i postprodukciju, a Michelle Milardović za makeup', rekla nam je redateljica spota Petra Oreč, ujedno dizajnerica omota albuma grupe Boa.

Grupa Boa će 4. veljače predstaviti svoj album u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, a s njima bi mogla zapjevati i Remi.

Kuha se novi featuring s grupom Boa! Uskoro u vašim televizorima! :)Iz priloženog se vidi da je na snimanju spota bilo tak hladno da mi se na kapke inje uhvatilo :D :P

Posted by Mirela Remi Priselac on 20. siječnja 2016



Remi u spotu za pjesmu 'Daleko u proljeće' izgleda poput Annie Lennox


Grupa Boa će u Vintage Industrial Baru uskoro predstaviti novi album