ANA BEGIĆ TAHIRI

'Ovako se dobro nisam osjećala ni u dvadesetima!'

04.03.2016 u 11:10

  • +20

Poliklinika Bagatin predstavila inovativni tretman oblikovanja tijela

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Na predstavljanju inovativnog medicinskog tretmana za lice i tijelo Poliklinika Bagatin okupila je brojne poznate Hrvatica koje drže do svojeg izgleda poput Ivane Husar Mlinac, Marije Husar Rimac, Ane Vilenice, Daniele Trbović, Ecije Ojdanić te Ane Begić Tahiri. Glumica koja na račun izgleda dobiva samo pozitivne komentare, otkrila nam je što joj je najbolje u godinama koje živi te najdraži kompliment koji je primila

Unatoč večernjim predstavama, probama i poslu, Ana Begić Tahiri itekako vodi brigu o sebi.
'Koma sam s vremenom, ali ako si hoću ugoditi onda dođem u polikliniku Bagatin, na meni najdraži Med conture ili laser Zeronu te Med Visage za lice. Kad sam kod kuće, nemam previše vremena za sebe, ali najvažnije mi je da navečer dobro skinem šminku, očistim lice i legnem u krevet te se dobro naspavam', kaže Ana Begić Tahiri.

Kad je riječ o najljepšim komplimentima koje je dobila na svoj račun najdraže joj je kad joj kažu da je slatka.
'Kad mi to netko kaže baš mi godi i to volim čuti', otkrila je. U godinama u kojima je sada najbolje je, kaže, to što se pomirila sa svime što jest i što nikad neće biti.

'Treba jednostavno sam sebe prihvatiti onakvim kakav jesi sa svim svojim manama i vrlinama. Treba uživati u sebi', ističe. Ona je itekako zadovoljna izgledom te zrači posebnim zadovoljstvom i energijom.

'Ovako se dobro u svojoj koži nisam osjećala ni u dvadesetima. Naravno, postoje kao i kod svakog čovjeka, neke sitnice koje bih htjela korigirati, ali ne zamaram se previše time', rekla je. Nije baš sklona raditi modne ludosti osim jedne koju je dosad napravila.

'Obrijala sam si obrve, ali imala sam sreću da su mi narasle iste, identične', smije se glumica. Iako je uvijek nasmijana i vedra je duha, priznaje da katkad plane bez razloga.

'Ponekad prebrzo i prenaglo, potpuno nesmotreno reagiram. Ali današnji tempo života to čini kod svih ljudi, nisam jedina', tvrdi. 


Ana Begić Tahiri zadovoljna je svojim izgledom


Ecija Ojdanić i Daniela Trbović odavno su isprobale tretmane poliklinike


Sestre Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac