VELIKI POVRATAK

Ovako danas izgledaju omiljene zvijezde 'Gilmoreica'

19.11.2016 u 12:49

Bionic
Reading

Prošlo je devet godina otkako je završilo snimanje popularne serije 'Gilmore Girls', no omiljene majke i kći, Lorelai i Rory Gilmore, vraćaju se na male ekrane, i to u četiri nove epizode. No koliko se toga promijenilo u idiličnom mjestu Stars Hollow?

Krajem mjeseca na Neflixu će se pojaviti četiri nove 90-minutne epizode popularne serije. Posljednji put kad smo gledali 'Gilmoreice', Rory je započinjala uzbudljivu novinarsku karijeru, dok je Lorelai ponovo počinjala vezu s Lukeom.

U novim nastavcima Gilmore Girls: A Year in the Life radnja se nastavlja osam godina kasnije i puno toga se promijenilo. Luke i Lorelai su, doduše, i dalje zajedno, no Rory se našla u vrtlogu velikih promjena koje su posljednjih godina pogodile svijet medija.

Gilmoreicama će u novim epizodama itekako nedostajati patrijarh obitelji, Richard Gilmore kojeg je utjelovio Ed Herrmann, glumac koji je preminuo krajem 2014. Kelly Bishop koja je u 153 epizode glumila njegovu suprugu, najteže je bilo, kaže, vratiti se na set na kojem više nema Herrmanna.

'Vratiti se u taj dnevni boravak… svi smo osjećali ogromnu prazninu jer nema Eda. Vjerujem da smo svi pretpostavljali da će tako biti, ali to nije umanjilo našu tugu', kaže Bishop.

Radnja novih epizoda 'Gilmoreica' nastavlja se šest mjeseci nakon pokopa Richarda Gilmorea.

'Počinje zima, a iako je prošlo šest mjeseci otkako je Richard preminuo,  ja i dalje imam neke nesuglasice s Loralai i tad imamo flashbackove koji objašnjavaju zašto je tako, a taj flashback nas vraća u ljeto, u vrijeme sprovoda', otkrila je 72-godišnja glumica. Nadalje objašnjava kako se njezin lik pokušava nositi s gubitkom, ponekad dostojanstveno, dok je ponekad potpuno zbunjena i izgubljena.

'Ona ne zna kako dalje, ne zna što činiti. U jednoj sceni kaže 'Bili smo u braku 50 godina, pola mene je sad nestalo', kaže Bishop, koja ne krije da je povratak na set Gilmoreica bio kao povratak kući nakon dugog izbivanja.



Kelly Bishop, Alexia Bledel i Lauren Graham