PREPOZNAJETE LI IH?

Otkrijte koje su dobre, a koje loše osobine Vage

29.10.2016 u 08:41

Bionic
Reading

Svaki zodijački znak ima dobre i loše osobine. Pojedinac kod kojeg prevladavaju dobre strane viši je i napredan predstavnik svog znaka. Onog koji objedinjuje loše strane nazivamo nižim i nazadnim tipom

Značajke Vage višeg tipa

Viši je tip taktičan i diplomatičan. U svakom obliku komunikacije trudi se ne povrijediti drugu stranu. Ako prenosi nepovoljnu vijest, čini to obzirno i bez povišenih tonova.

Ističe se pristojnošću. U razgovoru ne prekida sugovornika, nego čeka da dovrši svoj iskaz. U raspravama nudi argumente i ne nameće agresivno svoje mišljenje.

Ako svjedoči tuđoj svađi, nastojat će djelovati kao mirotvorac. Stat će na stranu onog koji je po njegovom mišljenju u pravu, ali pritom neće poniziti onog drugog, nego će mu diskretno dati do znanja da griješi.

Uredan je i elegantan, ali se ne pravi važnim. Ako mu financijsko stanje dopušta, stan će mu biti vrlo lijepo i ukusno uređen, no bez napadnih elemenata koji bi odavali bogatstvo.

U odnosima sa suprotnim spolom vrlo je šarmantan i zabavan, ali i dostojanstven. U svakoj prilici poštuje bonton pa može poslužiti kao primjer neotesanima.


Značajke Vage nižeg tipa

Niži je tip snob i elitist koji voli skretati pažnju na sebe. Odijevanjem i ponašanjem trudi se ostaviti dojam da materijalno dobro stoji i da je odlično povezan s utjecajnima (pritom ništa od toga ne mora biti istina).

Nepouzdan je, neiskren i teško donosi odluke. Zbog predomišljanja propušta dobre prilike, dovodeći sebe i druge u neugodne situacije. Nerado se opredjeljuje za bilo što i uvijek ostavlja sve opcije otvorenima.

Istovremeno će koketirati s dvjema ili trima simpatijama, pregovarati s više potencijalnih poslodavaca i podržavati suprotstavljene političke opcije. Ukaže li mu se bolja prilika, prekršit će svaki zavjet i obećanje.

Nesamostalan je i na privatnom i na poslovnom planu.

Radije će održavati vezu s partnerom koji mu ni po čemu ne odgovara nego živjeti kao samac, što smatra sramotom i promašajem.