RADE ŠERBDŽIJA:

'Otišla je još jedna glumačka legenda'

19.04.2011 u 06:51

Bionic
Reading

Smrt slavnog glumca Ivice Vidovića duboko je potresla sve njegove kolege, prijatelje i poznanike koji su se od njega oprostili toplim riječima u izjavama za 24 sata, a sin Luka Vidović u potpunom je šoku

'Ne mogu pričati. Svi smo u šoku. Tata je nedavno bio na trećoj operaciji i oporavljao se. Ovo se tako iznenada dogodilo. Ne znam što bih rekao. Ne znam što da mislim' kazao je potreseni Luka Vidović, sin Ivice Vidovića za 24 sata

'Bio je dragocjen čovjek i veliki ljubavnik', rekao je Hrvoje Hribar, koji je s pokojnim glumcem radio na filmu 'Što je muškarac bez brkova'. Hribar je u izjavi za 24 sata dodao kako je Ivica Vidović bio hrvatski Marcello Mastroianni. 

'U totalnom sam šoku', kazala je Mia Begović i dodala da joj je i izuzetna čast što ga je poznavala. 'Osim što smo izgubili divnog čovjeka, izgubili smo i divnog glumca', istaknula je Mia Begović koja kao jednu od najdražih suradnji s Vidovićem pamti nastup u tragikomediji 'Maske na paragrafima'.

'Potresen sam. Umro je jedan od najtalentiranijih i najbožanstvenijih glumaca. On je legenda isto kao što su legende Fabijan Šovagović i Ljuba Tadić', kazao je Rade Šerbedžija koji je i privatno bio vezan s Vidovićem. 'Bio je moj veliki prijatelj i kum moje kćeri Lucije', dodao je Šerbedžija.