LJUT NA REDATELJA

Otac malenog 'milijunaša' traži još novca

01.03.2009 u 12:36

Bionic
Reading

Nakon što ga je ošamario pred novinarima, otac desetogodišnjeg dječaka Azharuddina Ismaila, koji glumi u Oscarom nagrađenom filmu 'Milijunaš s ulice', traži više novca jer nije zadovoljan kako ih tretira redatelj Danny Boyle

Dječak je dobio 700 funti dok je trajalo snimanje, a 17.500 funti stavljeno je u zakladu koju će moći koristiti kada postane punoljetan. Također će dobivati 20 funti mjesečno za džeparac, a cijela obitelj trebala bi se preseliti u kuću vrijednu 20 tisuća dolara. Trenutno žive u daščari u sirotinjskoj četvrti Mumbaija, a otac ima tuberkulozu i ne zarađuje više od 40 funti mjesečno.

Iako su svi oduševljeni uspjehom filma, otac dječaka nije zadovoljan takvim dogovorom i smatra da Azharuddin treba odmah dobiti sve.

'Moj sin je pobjednik i jako sam ponosan na njega, ali želim više novca', kaže otac i dodaje da su mu obećali kuću, a još uvijek su u daščari. Rekao je da želi sav novac odmah jer poslije neće imati koristi od njega te da se redatelj može dobro brinuti o njegovu sinu.