MUST HAVE OVOG LJETA

Osvojite kompilaciju D`Knock i DJ Fresh Jaya!

11.06.2012 u 11:50

Bionic
Reading

S obzirom na niz uspjeha i velik broj uspješnih projekata u glazbenoj produkciji, Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay razvili su koncept suradnje s najjačim hrvatskim i inozemnim klubovima u stvaranju glazbenog brenda i imidža određenog kluba putem ekskluzivnih glazbenih kompilacija. Vas samo nekoliko klikova dijeli od idealne kompilacije za ljeto

Većina renomiranih klubova u svijetu na taj način uspješno gradi svoj imidž i glazbeni identitet. Producentski dvojac iza sebe ima niz takvih uspješnih projekata poput suradnje s hrvatskim klubovima Papaya, Hacienda, Hookah Bar, te vlastiti brend Liveinthemix music koji, ovoga puta u suradnji sa zagrebačkim klubom Green Gold, donosi novu vrhunsku glazbenu kompilaciju Green Gold Music na kojoj se pojavljuju hrvatski i internacionalni top izvođači te neka nova glazbena imena.

Glazbeni producenti i autori kompilacije su Darko Juranović - D`Knock i DJ Fresh Jay, koji su svoju karijeru obilježili brojnim nagradama i suradnjama s najjačim izvođačima hrvatske i internacionalne scene (Barbara Tucker, legendarni pruducent i dobitnik Grammya Andy Wright, Mick Hucknall (Simply Red), nova britanska zvijezda Peter Grant i mnogi drugi). Mnoge intenacionalne suradnje su realizirane posredstvom matične kuće Svijet Produkcije i agencije Oziris. Aktivni suradnici labela Liveinthemix music (liveinthemix.com) te glazbeni producenti koji se također pojavljuju na kompilaciji su Zvonimir Dusper Dus, Kosta Radman i Slow Mo`T. Ovaj glazbeni projekt zasigurno će postati neizostavan dio najboljih klupskih partyja, a vi iz prve ruke provjerite zašto ova kompilacija nosi epitet 'must have ovog ljeta'.

Najbrža tri čitatelja koja odgovore na nagradno pitanje postat će vlasnici ove eksluzivne green gold music kompilacije!

Nagradno pitanje glasi:

Navedite tri internacionalna imena s kojima su surađivali producenti D'Knock i Fresh Jay?

a) Barbara Tucker, Andy Wright, Mick Hucknall
b) Inna, Paul Van Dyk, Kurd Maverik
c) David Guetta, Fatboy Slim, Axwell

Točne odgovore šaljite na e-mail nagradnjace@t-com.hr. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 11. lipnja.

Nagradu su osvojili:

Zorica Radović
Dalibor Mikulić
Leo Bartolec

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.