RUNDEK CARGO TRIO VAS POZIVA

Osmislite plakat za zagrebački koncert u Kinu Europa!

26.03.2013 u 13:46

Bionic
Reading

Ususret zagrebačkom koncertu Rundek Cargo Trija koji će se održati 13. travnja u Kinu Europa, članovi trija odlučili su dio vizualnog identiteta tog koncerta prepustiti onima koji vole i cijene njihovu glazbu

Do 2. travnja svi zainteresirani mogu slati svoje prijedloge, s time da u izbor ulaze isključivo autorske fotografije, grafike, crteže ili slično što bi moglo postati plakat ili baza za plakat Rundek Cargo Trija.

Darko, Duco i Isabel odabrat će jedno vizualno rješenje, a organizator koncerta Menart BPM prilagodit će pobjednički materijal za potrebe izrade plakata i web-bannera.

Rundek je poznat po posebnom odnosu sa svojom publikom; na koncertima se maksimalno daje kako bi svoj svijet prenio na sve one koji ga slušaju, a upravo takav stav ima i Rundek Cargo Trio.

'Ovaj poziv kreativcima neka bude poput igre; slušajte posljednji singl Trija 'Plavi avion' ili se prisjetite nekih minulih koncerata… Razmišljajte i o nastupu 13. travnja te posebnom ambijentu Kina Europa… Neka vas ova posebna zagrebačka priča inspirira na nešto novo – želimo vaš doživljaj glazbe Plavog aviona i Rundek Cargo Trija', poručili su iz Menart BPM-a.

Svi zainteresirani mogu slati svoje autorske radove u smanjenoj verziji u inboks na stranicu na Facebooku Menart BPM, a finalnu odluku izvođači će donijeti 3. travnja. Materijal koji bude izabran autor bi trebao poslati i u visokoj rezoluciji kako bi mogao biti iskoristiv za tisak, a na poklon će dobiti tri primjerka plakata i poklon paket dvije ulaznice za koncert, CD 'Plavi avion' i majicu Plavi avion.

Rundek Cargo Trio - 'Plavi avion'

Nedavno objavljeni singl 'Plavi avion' ujedno je i posljednji sa zadnjeg albuma, nakon kojeg Rundek Cargo Trio leti u potragu za novim pjesmama tj. novim inspiracijama. Kako zvuče neke nove skladbe s još neobjavljenog albuma, moći ćete čuti već 13. travnja

Kako saznajemo, ulaznice za koncert u Kinu Europa prodaju se munjevitom brzinom, a ako ih je do ovoga trenutka ponestalo putem Eventima, potražite ih na blagajni Kina svakim danom od 17 do 21 sat.