MET GALA 2015.

Opako ismijane Rihanna i Sarah Jessica Parker

05.05.2015 u 10:55

Bionic
Reading

Tema ovogodišnjeg modnog spektakla i tradicionalne humanitarne gala večeri u Metropolitan Museum of Art's Costume Institute u New Yorku bila je Kina, a najviše oduška dale su si Rihanna i Sarah Jessica Parker, no zbog svog su modnog odabira žestoko ismijane na društvenim mrežama

Beyonce i Kim Kardashian dobile su najviše pohvala za svoje raskošne haljine na ovogodišnjem humanitarnom modnom balu Met Gala u New Yorku. Kim je odabrala Roberta Cavallija, Beyonce Givenchy, a konačan rezultat bile su jedva pokrivene obline koje su po tko zna koji put slavne Amerikanke prezentirale na crvenom tepihu.

Svijet se naglašene ženstvenosti još nije zasitio pa su Kim i Beyonce bile zvijezde večeri, a nešto manje sreće sinoć su imale uvijek intrigantna Rihanna i američka modna ikona Sarah Jessica Parker. Ono što je trebala biti modna odvažnost bila je modna ridikuloznost koja je postala glavna tema ismijavanja na društvenim mrežama.

Rihanna je priuštila publici novu modnu katastrofu odjenuvši žutu kreaciju kineskog dizajnera visoke mode Guo Peija dok se Sarah Jessica Parker nije proslavila odabirom originalnog ukrasa za kosu Philipa Treacyja. Iako su htjele biti u skladu s modnom temom humanitarnog bala 'China: Through The Looking Glass', za koji ulaznica stoji 25 tisuća dolara, njihov često besprijekoran modni ukus začudio je i domaćicu večeri Anne Wintour. 

present!! ✋

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on