STRUČNA ANALIZA POTVRDILA

Ona je uvjerljivo najgora glumica na svijetu

09.06.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Nakon opsežne analize doznali smo tko su najbolji i najgori glumci današnjice. Titulom najgore glumice okitila se bivša teen zvijezda Jennifer Love Hewitt, a najgorim glumcem proglašen je Chuck Norris

Prema podacima kojima raspolažu Christopher Beam i Jeremy Singer-Vine na web stranici Slate.com, a koji su analizirali filmske kritike s poznate filmske stranice RottenTomatoes.com, doznali smo ime nagore glumice i glumca na svijetu, barem od 1985. naovamo. To su bez sumnje, pišu oni, Jennifer Love Hewitt i Chuck Norris.

Atraktivna brineta koja se u vrijeme najveće slave redovito nalazila na vrhu top listi najseksi žena na svijetu, na stranici Rotten Tomatoes nikad nije dobila nijednu jedinu ocjenu fresh li pozitivnu kritiku kakvu mogu odbiti filmovi koji imaju više od 70 posto pozitivnih kritika. Njezina prosječna ocjena je 18,9 posto, što je ipak nešto malo bolje od ocjene koju je dobio najgori glumac u novijoj povijesti. To je  Chuck Norris koji se može pohvaliti se neslavnom ocjenom od 18,4 posto.

Najboljim glumcem proglašen je Francuz Daniel Auteuil s prosječnom ocjenom od 86 posto koji, ako se se pita filmske kritičare, jednostavno ne može pogriješiti.

Najboljom glumicom proglašena je Arsinée Khanjian sa 84,7 posto, a najbolji redatelj je Mike Leigh koji ima zavidan prosjek od 92,1 posto.