KRALJICA POPA O BOWIEJU:

'On je bio genije u glazbenoj industriji'

13.01.2016 u 17:28

Bionic
Reading

Nakon što je poput mnogih slavnih osoba Madonna odala počast preminulom Davidu Bowieju posvetom na Facebooku, još je jednom na svojem koncertu spomenula koliko je on velik glazbenik

Madonna je trenutno na turneji 'Rebel Heart', a na koncertu u Houstonu opet se osvrnula na smrt glazbene legende Davida Bowieja, koji je s 69 godina izgubio bitku s karcinomom.

On je bio genije u glazbenoj industriji, jedan od najvećih pjevača i autora 20. stoljeća. Promijenio je moj život kada sam ga vidjela na koncertu u Detroitu', poručila je pop kraljica s pozornice tijekom koncerta i još jednom ponovila kako je od njega naučila da je u redu biti drugačiji od drugih.

Zatim je Bowieju u čast otpjevala njegovu pjesmu iz 1974., 'Rebel, Rebel'.

Inače, njegov posljednji album 'Blackstar' u Velikoj Britaniji rasprodao se samo četiri dana nakon što je pušten u prodaju, a magazin Time piše kako je glazbena legenda inspiraciju za naziv možda dobio i zbog teške bolesti od koje je i preminuo.

Izraz black star koristi se u dijagnozi raka dojke, a znači da je došlo do promjena koje ne moraju biti nužno zloćudne, no izgledaju poput tamne mrlje u obliku zvijezde.