NAJDRAŽI PRIJATELJI

Omiljena druženja Đurđe Tedeschi uz Josipu i Maksima

15.09.2015 u 16:32

Bionic
Reading

Poznatoj zagrebačkoj umirovljenoj sutkinji i majci Emila Tedeschija na društvenom životu mogli bi pozavidjeti mnogi jer Đurđa Tedeschi, kad su prijatelji u pitanju, ne propušta njihova već tradicionalna okupljanja obilježena razgovorima o glazbi, umjetnosti, modi...

Originalnost ne obilježava Đurđu Tedeschi samo kad je modni stil u pitanju - jedinstvena gospođa Tedeschi intrigantna je i kad se radi o njezinim prijateljima. Majka vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija ima svoje omiljeno društvo iz umjetničkog miljea, a sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Josipom Lisac nerijetko je gošća najvažnijih kulturnih događanja u gradu.

Tradicionalnim se prijateljskim večerama kod umjetnika i omiljenog zagrebačkog aranžera cvijeća Saše Šekoranje, na kojima su Đurđa Tedeschi, Josipa Lisac i PR stručnjakinja Ana Gojanović redovite gošće, nedavno pridružio pijanist Maksim Mrvica.

Nakon ljetnih mjeseci društvo se sastalo prošlog tjedna, a neke od glavnih tema zasigurno su bile putovanja i brojni ljetni nastupi glazbenih osobenjaka Josipe i Maksima Mrvice. Fotografiju s prošlotjednog druženja na svom profilu na Instagramu s prijateljima je podijelila vlasnica PR agencije Priredba Ana Gojanović.

Danasnji dan nema kraja....#magla #pilates #bumbarovlet #ljubavnasvezeispaja #endlessday

A photo posted by Ana PG (@priredba) on