POVRATAK POPULARNOG SHOWA

Oliver Mlakar: Mogao bih opet voditi Kolo sreće!

16.03.2015 u 13:56

Bionic
Reading

Legendarni voditelj oduševljen je povratkom popularnog showa na male ekrane i ne skriva želju da bi se opet volio naći u staroj ulozi

Kao što je nedavno tportal prvi objavio, popularni natjecateljski show 'Kolo sreće', koji je devedesetih godina žario i palim malim ekranima Hrvatske televizije, uskoro se vraća na velika vrata.

Kolo sreće emitirat će se na RTL Televiziji, i to nakon punih trinaest godina otkako je posljednji put prikazan na HTV-u. Zasad nije poznato tko će se naći u ulozi voditelja, kao ni to kada emisija kreće s emitiranjem. Sada se prikupljaju prijave kandidata, a prva bi snimanja trebala početi već idućeg mjeseca.


Oliver Mlakar (79) kviz je vodio od 1993. do 2002., a tijekom tog razdoblja kroz studio se izmijenjalo i nekoliko hostesa poput prve miss Hrvatske Elene Šuran, današnje HTV-ove urednice Tanje Tušek i organizatorice izbora za Miss Hrvatske Maje Kuljiš Vračarić.

Iako su na RTL-ovim stranicama zagonetno napisali da bi se možda upravo legendarni Mlakar mogao opet naći pokraj popularnog kola, voditelj je u razgovoru za tportal priznao kako ga nitko zasad nije kontaktirao oko toga.

'Morao bih razmisliti bih li prihvatio ponudu. Nije da ne bih mogao. Osjećam se dobro i u dobroj sam kondiciji. Još se ne dam', rekao nam je Oliver koji povratak Kola sreće na male ekrane smatra izvrsnim potezom: 'Drago mi je da se vraća jer je riječ o zanimljivoj obiteljskoj igri.'


Jedan od prvih hrvatskih licencnih kvizova rađen je po originalu 'Wheel of Fortune'. Prvi je put prikazan daleke 1975. na američkom NBC-u, a osmislio ga je Merv Griffin. Show se još uvijek emitira preko Bare, a procjenjuje se da ga prati više od 47 milijuna gledatelja.