NA PREPUNOM TRGU

Oliver i Gibonni glazbenom čarolijom oduševili Zagreb

03.04.2016 u 11:22

  • +18

Gibonni na Trgu bana Jelačića

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Dva splitska velikana, dugogodišnji prijatelji Gibonni i Oliver Dragojević sinoć su na ispunjenom glavnom zagrebačkom trgu odličnim koncertom priredili pravo glazbeno slavlje. Osim svojih bezvremenskih skladbi, publici su predstavili i nove pjesme s njihova prvog zajedničkog albuma 'Familija'

Kad se udruže dva odlična glazbenika Dalmatinca i prijatelji sličnog senzibiliteta, u pratnji vrsnih glazbenika, dobije se prava glazbena poslastica. Takvu su sinoć priredili Gibonni i Oliver na zagrebačkom Trgu bana Jelačića raspjevavši i rasplesavši brojnu okupljenu publiku svojim brojnim uspješnicama koje su se nizale tijekom dva sata koncerta.

Gibonni i Oliver snimili su zajedničku skladbu 'U ljubav vjere nemam' još 1994. godine, a tijekom više od dva desetljeća doživjeli su brojne zajedničke blistave trenutke na pozornici.

Novi zajednički album, kako su sami najavili, predstavlja novu vizuru njihova zajedništva. Od 'Cesarice' pa do pjesme 'S dva zrna lažnog srebra', objavljene na Oliverovu albumu iz 2005. godine 'Vridilo je', Gibonni je bio autorska podrška Oliveru. Dvojac je sada spreman i za novu glazbenu avanturu, a novi zajednički glazbeni projekt 'Familija' koji će ubrzo biti objavljen, bit će prava poslastica za njihove obožavatelje.

Oliverov i Gibonnijev koncert nije propustila ni Nina Badrić čestitavši kolegama na odličnoj svirci.


Nina i Oliver sinoć prije koncerta u backstageu